Een trainer / coach die vakkennis, ervaring en humor weet te combineren:
Tranco Training en coaching!

Vanuit Gemert (Noord Brabant) helpt Annelies mensen die in hun werk te maken krijgen met agressie en (het andere uiterste) mensen die professionele hulp bij ‘daten’ zoeken. Centraal in het werk van Tranco sta jij! Of je nou een training van Tranco volgt of coaching van Annelies krijgt: Het draait om jou, jouw sterke en zwakke(re) punten en het allerbelangrijkste: Jouw plezier in het leven!

De naam Tranco bestaat uit drie ‘onderdelen’: Trainingen, Annelies en Coaching:

Trainingen:

Voor professionals die in hun werk te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag biedt Tranco de training ‘omgaan met agressie’.

Interessant en (helaas) noodzakelijk voor iedereen die werkzaam is in bijvoorbeeld de zorg, bij de overheid en het onderwijs. Een praktische en doelgerichte training die u en/of uw medewerkers leren omgaan met verbale en non-verbale agressie.

Lees meer…


Annelies:

Annelies de Waal – Spitz is de drijvende kracht achter Tranco.

Met haar enthousiasme, inlevingsvermogen, kennis, ervaring en humor zorgt zij ervoor dat elke training en coaching in een veilige en prettige sfeer plaatsvindt.

Meer lezen over Annelies? Klik hier.Coaching:

Steeds meer mensen zijn (ongewenst) single. Daarop wordt door talloze datingsites en -bureaus ingespeeld maar hoe pak je een date het beste aan?

Speciaal voor mensen met speciaal voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken op het gebied van dating is Tranco de ideale coach. Uiteraard worden ook andere mensen die date-spanning ervaren geholpen door coaching.

Lees meer… 

Liever persoonlijk kennismaken met Tranco Training & Coaching / Annelies? Neem dan even contact op?