Tranco = Annelies de Waal – Spitz

De naam Tranco bestaat uit drie ‘onderdelen’:
Trainingen
Annelies
Coaching.

Over ‘training’ en ‘coaching’ wordt op deze site uitgebreid informatie gegeven. Over de derde component, ‘Annelies’ dus, vertel ik ook graag wat meer:

In 1984 ben ik geboren en sinds 2013 getrouwd. Mijn man en ik wonen, samen met onze twee heerlijke kinderen, in Gemert. Ik ben een positieve en enthousiaste vrouw die (soms) wat perfectionistisch is.

Eigenlijk slaat de ‘co’ van Tranco ook op ‘contact’: Daar gaat het in mijn leven om!

Contact met andere mensen en proberen ze te helpen geeft mij energie. Mensen ervaren mij hierbij als ‘outreachend’ en ik geef ze een gevoel van veiligheid.

Ik krijg regelmatig te horen dat ik door mijn manier van werken en inlevingsvermogen zorg voor een ontspannen sfeer.

Daar ben ik best trots op!Als ik niet aan het werk ben, met mijn kinderen speel of ergens met vrienden iets aan het drinken ben, dan verblijf ik graag met mijn gezin op Texel:

Als we naar het noorden rijden voel ik me al ontspannen. Eenmaal op de boot gebeurd er iets magisch met me, dan gaat er een knop om en kan ik me echt ‘los’ maken van ‘het gewone leven’.

Op Texel wandel ik graag over het strand, doe mee met een lesje ‘bootcamp’ in de duinen of staar gewoon naar de zee met een kop koffie of een heerlijk Texels biertje in de hand.


In mijn werk vind ik humor onmisbaar maar ik houd de regie duidelijk in handen. Door openheid en wederzijds respect ontstaat er veiligheid en vertrouwen en wordt de kwaliteit van onze samenwerking vergroot.

Mijn interesse in talloze onderwerpen is oprecht. Hebben we het over voetbal of muntthee[? Schoenen met (te) hoge hakken of duiken aan de andere kant van de wereld? Mijn aandacht heb je!

Voordat ik begon als zelfstandig ondernemer heb ik in diverse organisaties voor en met uiteenlopende doelgroepen gewerkt. Van jonge kinderen tot en met ouderen, op individueel maar ook op groepsniveau.


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-ergens-op-site-verwerken.png

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van verschillende vormen van autisme, ADHD en gedragsproblemen. Mijn ervaring is dus niet alleen diepgaand maar ook breed! Meer over mijn opleidingen en werkervaring kun je vinden op mijn Linkedin pagina.

Naast agressietrainer en singlecoach werk ik enkele uren per week als gezinscoach. Dit doe ik vooral omdat ik het ontzettend leuk en belangrijk vind om een band te hebben (en houden) met jongeren: Zij houden me bij de tijd en als ‘geboren hulpverlener’ help ik graag anderen!

Ik ben als externe vertrouwenspersoon aangesloten bij Vertrouwenswerk.nl. Dit is het expertisecentrum voor vertrouwenswerk dat landelijk actief is. Vanuit die organisatie bied ik ondersteuning aan betrokkenen bij scholen als er sprake is van klachten, miscommunicatie, onheuse bejegening, machtsmisbruik, pesten en dergelijke.
Vertrouwenswerk.nl kan worden ingezet op verzoek van ouders, leerlingen, personeelsleden, interne vertrouwenspersonen, directies en bestuur van aangesloten scholen. Kijk voor meer informatie op:

Zoals ik al aangaf: Contact met andere mensen is voor mij heel belangrijk en geeft me energie. Jij ook?
Dan wordt het hoog tijd dat wij eens kennis met elkaar maken!
Dat kan heel eenvoudig door even contact met mij op te nemen.

Tot snel?!

Annelies