Ik ben Annelies de Waal – Spitz. Voordat ik begon als zelfstandig ondernemer heb ik bij diverse organisaties met uiteenlopende doelgroepen gewerkt. Van jonge kinderen tot en met ouderen, op individueel maar ook op groepsniveau. Ik ben gespecialiseerd in de omgang met verschillende vormen van autisme, ADHD en gedragsproblemen. Mijn ervaring is dus niet alleen diepgaand maar ook breed.

Mensen ervaren mij als ‘outreachend’.
Ik krijg regelmatig te horen dat ik door mijn manier van werken en inlevingsvermogen zorg voor een ontspannen sfeer.

Tijdens mijn werk vind ik humor onmisbaar, maar ik houd de regie duidelijk in handen. Door openheid en wederzijds respect ontstaat er veiligheid en vertrouwen en wordt de kwaliteit van onze samenwerking vergroot.

Naast trainer ben ik werkzaam als externe vertrouwenspersoon bij Vertrouwenswerk.nl. Vanuit die organisatie bied ik ondersteuning aan betrokkenen bij scholen als er sprake is van klachten, miscommunicatie, onheuse bejegening, machtsmisbruik, pesten en dergelijke.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-vertrouwenswerk.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-ergens-op-site-verwerken.png

Als agressietrainer ben ik Nikta gecertificeerd.
Meer over mijn opleidingen en werkervaring kun je vinden op mijn Linkedin pagina.

Tranco biedt de mogelijkheid om SKJ punten toe te kennen aan jeugdzorgmedewerkers, na het volgen van een training ‘omgaan met grensoverschrijdend gedrag’. Neem contact op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png