Ik ben Annelies de Waal – Spitz, eigenaresse van TRANCO Training & Coaching. Voordat ik begon als zelfstandig ondernemer heb ik bij diverse organisaties met uiteenlopende doelgroepen gewerkt. Van jonge kinderen tot en met ouderen, op individueel maar ook op groepsniveau. Ik ben gespecialiseerd in de omgang met verschillende vormen van autisme, ADHD en gedragsproblemen. Mijn ervaring is dus niet alleen diepgaand maar ook breed.

Tijdens mijn werk vind ik humor onmisbaar, maar ik houd de regie duidelijk in handen. Door openheid en wederzijds respect ontstaat er veiligheid en vertrouwen en wordt de kwaliteit van onze samenwerking vergroot.

Om een zo passend mogelijk aanbod te doen werk ik samen met een vaste groep trainers en trainingsacteurs.

Gecertificeerd trainer

Als agressietrainer ben ik Nikta gecertificeerd.
Meer over mijn opleidingen en werkervaring kun je vinden op mijn Linkedin pagina.

SKJ punten

TRANCO Training & Coaching biedt de mogelijkheid om SKJ punten toe te kennen aan jeugdzorgmedewerkers, na het volgen van een training ‘omgaan met grensoverschrijdend gedrag’. Neem contact op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. 

Externe vertrouwenspersoon

Naast trainer ben ik eigenaar bij Vertrouwenswerk.nl. Als externe vertrouwenspersoon bied ik ondersteuning aan betrokkenen bij scholen als er sprake is van klachten, miscommunicatie, onheuse bejegening, machtsmisbruik, pesten en dergelijke.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-vertrouwenswerk.jpg