De naam Tranco bestaat uit drie ‘onderdelen’:
Trainingen
Annelies
Coaching.

Over ‘training’ en ‘coaching’ wordt op deze site uitgebreid informatie gegeven. Over de derde component, ‘Annelies’ dus, vertel ik ook graag wat meer:

In 1984 ben ik geboren en sinds 2013 getrouwd. Mijn man en ik wonen, samen met onze twee kinderen, in Gemert. Ik ben een positieve en enthousiaste vrouw die (soms) wat perfectionistisch is.

Eigenlijk slaat de ‘co’ van Tranco ook op ‘contact’: Daar gaat het in mijn leven om!
Contact met andere mensen en proberen ze te helpen geeft mij energie. Mensen ervaren mij hierbij als ‘outreachend’ en ik geef ze een gevoel van veiligheid.

Ik krijg regelmatig te horen dat ik door mijn manier van werken en inlevingsvermogen zorg voor een ontspannen sfeer.In mijn werk vind ik humor onmisbaar maar ik houd de regie duidelijk in handen. Door openheid en wederzijds respect ontstaat er veiligheid en vertrouwen en wordt de kwaliteit van onze samenwerking vergroot.

Voordat ik begon als zelfstandig ondernemer heb ik in diverse organisaties voor en met uiteenlopende doelgroepen gewerkt. Van jonge kinderen tot en met ouderen, op individueel maar ook op groepsniveau.


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-ergens-op-site-verwerken.png

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van verschillende vormen van autisme, ADHD en gedragsproblemen. Mijn ervaring is dus niet alleen diepgaand maar ook breed!
Als agressietrainer ben ik Nikta gecertificeerd.
Meer over mijn opleidingen en werkervaring kun je vinden op mijn Linkedin pagina.Ik ben als externe vertrouwenspersoon partner bij Vertrouwenswerk.nl. Dit is het expertisecentrum voor vertrouwenswerk dat landelijk actief is. Vanuit die organisatie bied ik ondersteuning aan betrokkenen bij scholen als er sprake is van klachten, miscommunicatie, onheuse bejegening, machtsmisbruik, pesten en dergelijke.
Vertrouwenswerk.nl kan worden ingezet op verzoek van ouders, leerlingen, personeelsleden, interne vertrouwenspersonen, directies en bestuur van aangesloten scholen. Kijk voor meer informatie op: