Iedereen krijgt te maken met ‘grensoverschrijdend gedrag’, ook jongeren. Op school, op straat, in het uitgaansleven en onderschat niet welk gedrag jongeren naar elkaar vertonen op social media.

Grensoverschrijdend gedrag wordt vaker ingezet om iets voor elkaar te krijgen. Daarnaast kunnen alcohol-, en drugsgebruik, emoties of psychische problemen een oorzaak van agressief en grensoverschrijdend gedrag zijn.

Voor wie? 

De training is geschikt voor groepen jongeren die met grensoverschrijdend gedrag willen leren omgaan. Of dit nu vooral verbaal, schreeuwend gedrag is, of (seksueel) intimiderend.

Waar?  

TRANCO verzorgt landelijk trainingen op locatie of in de trainingsruimte in Gemert.

Werkwijze? 

Het doel van een training ‘omgaan met grensoverschrijdend gedrag’ is leren hoe je bepaald gedrag kan herkennen, voorkomen en zo nodig reguleren. Dit ervaar je door je eigen spanning te voelen en onder bedwang te krijgen, maar ook door te leren hoe je het beste op de ander kunt reageren.

Door zelfonderzoek en observaties van anderen word je bewust van je eigen drijfveren, talenten, kwaliteiten en valkuilen. Hoe beter dit zelfinzicht, hoe sneller je eigen reactiepatronen herkent, begrijpt en kunt veranderen. 

De oefeningen tijdens de training worden ondersteund door een professioneel bokser. Daarnaast geef ik als trainer het theoretische kader om verschillende vormen van verbale agressie te herkennen. Deze combinatie maakt de training ontzettend leerzaam, actief en nuttig voor iedere jongere.

Tarieven?

De tarieven voor de trainingen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de gekozen locatie en de gewenste inhoud van de training. Alles kan op maat worden samengesteld.
Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op zodat wij een passende offerte kunnen maken.