Waarom zou je een workshop singlecoaching volgen?

Waarom zou je een workshop singlecoaching volgen?

Waarom zou je een workshop singlecoaching volgen?

‘Tinder’ is een makkelijke manier om vanaf je scherm aan iemand te laten weten of je hem/haar leuk vindt of juist niet. Makkelijk maar hoe zeg je hetzelfde tegen iemand tijdens een date? Hoe laat je blijken dat je het leuk zou vinden om nogmaals af te spreken?

Flirten lijkt zo makkelijk, maar dit geldt niet voor iedereen. De stap naar een datingsite of speeddate avond is hierdoor groot. Tijdens een workshop Tranco single-coaching krijg jij de kans om te oefenen en om tips mee te nemen voor als je echt stappen gaat zetten in jouw zoektocht naar een leuke levenspartner:
Hoe bereid je je voor op een date?
Hoe maak je oogcontact?
Hoe zorg je dat een gesprek niet stilvalt?

Dit zijn slechts enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens een workshop voor singles. Een workshop volgen in een groep kan spannend zijn. Je gaat samen oefenen en hiervoor moet je je kwetsbaar opstellen. Het fijne aan een workshop is dat je met ‘lotgenoten’ samen kunt oefenen:

Iedereen vindt het spannend en moeilijk om in contact te komen met een ander! Zie de workshop als een laboratorium waarin je kunt oefenen en daar leer je juist van!

Interesse?
Neem dan even contact met mij op?