De clichés kennen we allemaal:
“Geen hand vol maar een land vol”,
“Op ieder potje past een deksel”,
enzovoort…


Maar wat nou als je niet weet waar het ‘land’ ligt of dat die ‘passende deksel’ onvindbaar (b)lijkt?
Is  ‘die ware’ voor jou onbereikbaar en kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw persoonlijke zoektocht naar hem of haar?

Dan helpt Tranco Training en Coaching jou op weg!

Voor wie?

Tranco single coaching is geschikt voor mannen en vrouwen, ongeacht hun leeftijd. Tranco is zeker géén datingbureau: Een ‘date’ moet je zelf regelen, ik help daarbij en zorg ervoor dat jij op dat afspraakje ‘de beste versie van jezelf’ bent.

Om dat te bereiken heb ik diverse programma’s ontwikkeld. Voor elke ‘dating-doelgroep’ zit er een geschikte aanpak tussen.

Tranco Plus-coaching

Is er bij jou sprake van een vorm van autisme, ADHD of iets anders wat jou mogelijk belemmert in het contact maken met mensen? Dan maken we samen een ‘Tranco maatwerk-programma’.
Dankzij deze bijzondere ‘Plus-coaching’ kunnen ook mensen die sociaal en communicatief wat minder sterk zijn méér uit hun dates halen.

Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Waar? 

De coachingsgesprekken voeren we bij jou thuis of in een andere omgeving die jij prettig vindt. Wil je liever iets ondernemen en niet te veel ‘zitten en praten’? Ook dat kan met Tranco: We bedenken dan samen een vorm die bij jou past zoals bijvoorbeeld samen wandelen, hardlopen of ‘bootcampen’ in een park.

Werkwijze?

Tranco single-coaching start altijd met een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Daarin bepalen we samen welk traject en welke vorm het best bij jou past. Van daaruit gaan we aan de slag met gesprekken en oefeningen.

Ik kan helaas niet garanderen dat je na een coachingstraject meteen de ware tegenkomt. Zeker is wel dat we jou een positieve impuls geven zodat je meer zelfvertrouwen uitstraalt en meer plezier hebt in het leven en dus ook in: Daten!

Het kan zelfs zo zijn dat je tijdens de coaching tot de conclusie komt dat je een ‘happy single’ bent en eigenlijk (nog) géén partner zoekt. In dat geval sta je, dankzij de Tranco coaching, in elk geval een stuk positiever en gelukkiger in het leven, ook als je alleen verder gaat.

Heb jij hulp nodig om vol zelfvertrouwen de deur uit te stappen naar jouw date? Ik ga zo ver dat we zelfs samen een leuke outfit in jouw kledingkast zoeken of daarvoor gaan ‘shoppen’!
Tranco zorgt ervoor dat jij lekker in jouw vel zit en dat ziet jouw date meteen!

Geen datingbureau

Tranco gaat jou niet ‘matchen’ met andere singles en bezit daarvoor ook geen klantenbestand. Tranco neemt jou wel aan de hand om jouw dates relaxter en beter te maken door coachen, het vergroten van jouw netwerk of het daten via een datingsite. Als je dan een afspraak hebt, dan ben je er ook echt klaar voor! 

Tranco single-coaching in de praktijk:

Mevrouw zorgde voor een groot gezin. Na een jarenlange relatie heeft haar ex-man een andere partner ontmoet. Ze voelde zich hierdoor onzeker en boos. Bij onze eerste ontmoeting trof ik haar aan in een ‘huispak’, zonder make up en in een rommelig huis…

Na ongeveer een half jaar coaching, opdrachten en adviseren is diezelfde vrouw een totaal ander persoon: Ze opent de deur open in een jurkje, straalt en heeft weer zin om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb haar gecoacht in het vinden van een partner: Hoe leg je het eerste contact? Welke vragen kun je stellen tijdens een date?

Na verschillende dates had ze een leuke partner gevonden en staat ze weer helemaal positief in het leven!

Tranco single-coaching programma’s

De onderstaande programma’s kunnen allemaal ‘los’ en in combinatie met elkaar gevolgd worden. Die keuze is aan jou maar Tranco adviseert je daar natuurlijk graag bij!

Wat bij elk programma hetzelfde is: Tranco neemt echt de tijd voor jou!
Dat begint al bij het intake-gesprek. Dan komen we er achter waar jouw krachten en mogelijke valkuilen liggen. We gaan met deze onderwerpen aan de slag met eenvoudige opdrachten waarbij ik inzicht geef, een spiegel voorhoud en/of adviezen geef om mee aan de slag te gaan.

Tranco Traning en Coaching biedt speciale varianten op de deze programma’s aan voor mensen met een (sociale) beperking:

Tranco plus-coaching

Neem even contact op voor de mogelijkheden en laat je positief verrassen!


Meer weten over Tranco Single-coaching?
Neem dan
contact op!